A Random Image
SZKK SZKK Köszöntő

Tisztelt Látogatónk, kedves Olvasónk!

 

Nagy tisztelettel és szeretettel üdvözöljük intézményünk honlapján. Bízunk benn, hogy nemcsak a neten, a virtuális világon keresztül, hanem jelen valóságában is felkeres bennünket. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk intézményünket.

Központunk 2006-ban került felújításra. Mint, kultúraközvetítõ és közösségszervezõ intézménynek a legfontosabb célja és feladata, hogy a közösségi értékek gyûjtõhelyeként, kulturális kezdeményezések befogadásának helyszíneként, kultúra közvetítõ szerepet töltsön be.

Rendszeres helyszíne a kulturális csoportok próbáinak, illetve a civil szervezetek találkozóinak- rendezvényeinek. Az óvodás korosztálytól egészen a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálhatja saját érdeklõdésének megfelelõ foglalkozást és programot.

A kultúrház fontosnak tartja a községben mûködõ intézményekkel és civil szervezetekkel, szervezõdésekkel való jó együttmûködést. Helyszínt ad még különbözõ vásároknak, bemutatóknak

Honlapunkkal szeretnénk áttekinthetõbbé és könnyebbé tenni a választást minden leendõ látogatónk számára, hiszen sokféle programot, tanfolyamot és közösségi rendezvényt kínálunk, melyeket érdemes szemügyre venni, megfontolni és választani belõlük. Törekszünk a sokszínûségre, igyekszünk mindenkinek kínálni valamilyen mûvelõdési formát, tartalmas kultúrálódási lehetõséget, figyelembe véve a megfizethetõséget.lõ

 Pályázat figyelési, pályázatírói, valamint a nyertes pályázatok menedzselésével kapcsolatos feladatokat is ellátunk.  

Termeink a programok idõpontjait figyelembe véve bérelhetõek. A róluk készült képeket a galériában megtekinthetik. Ingyenes internetezési lehetõséget is  biztosítunk.

Õszintén reméljük , hogy e rövid bemutatkozás Önt is intézményünk munkájának figyelemmel kísérésére sarkallja és visszatérõ látogatója lesz kulturális rendezvényeinknek. Hadd tegyem hozzá: segítõ gondolatokat, javaslatokat, de kritikai észrevételeket is örömmel fogadunk, mert azt valljuk, hogy aki közérdeket szolgál, annak ismernie kell a közösség véleményét is.
Bejelentkezés
Felhasználói név
Jelszó

<<  2020. január   >>
H K Sz Cs P Sz V


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hírlevél
Név
Email cím

Támogatott böngészôk: