A Random Image
LOMTALANÍTÁS
2017-08-20 07:53:45   ·   írta: Balogh Anett

Tisztelt Lövői Polgárok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
2017. augusztus 25-26.-án LOMTALANÍTÁST szervez.

A lomtalanítás menete a következőképpen alakul:
A korábbi években megszokottól eltérően – jogszabályi változásokat figyelembe véve – az STKH Nonprofit Kft. NEM az ingatlanok elől szállítja el a lomokat, hanem azokat a lakóknak a Fő u. 183 alatti iskola udvarába kell beszállítaniuk. Kérjük, hogy csak az alábbiakban felsorolt hulladékot szállítsák az átvevő pontra. Amennyiben a leadandó lomok között, olyan hulladék van, amelyek nem vehetők át lomtalanítás keretében, azt a hulladék odaszállítójának a hulladéknak megfelelő átvevőhelyen (pl. Nagycenki, Fertőszentmiklósi vagy a Cséri hulladékudvarban) kell elhelyezni.

A lom átvételének időpontja:
2017. augusztus 25 (péntek) 15-19 óráig és 2017. augusztus 26. (szombat) 9-13 óráig.
Az átvétel helye: Lövő, Fő u. 183 Iskola udvar
Átvehető hulladék: a lomtalanítás keretében a közszolgáltató az ingatlanhasználóktól közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó nagydarabos háztartási lomhulladékot (EWC 20 03 07) veszi át, pl.: kanapé, ágy, ágybetét, szekrény, fotel, szék, szőnyeg, nyílászáró, kerti bútort valamint termékként tovább nem használható személyautó gumiabroncsot felni nélkül EWC160103.
A közszolgáltató a lomtalanítás során az alábbi hulladékokat NEM veszi át: zöldhulladék (kerti hulladék, nyesedék),szelektív hulladék, állati tetem, trágya, bontásból származó autó alkatrész (kárpit, szélvédő, lökhárító stb.), építési törmelék (mosdókagyló, csempe, WC csésze), lapátos, zsákos hulladék, teher-, traktor gumiabroncs, veszélyes hulladék (pl.:permetezőszer göngyöleg, maradék festék, festékes göngyöleg, akkumulátor, neoncső, hullámpala, gyógyszer, fáradt olaj, olajos, üzemanyagos göngyöleg stb.), elektronikai hulladék (pl.: selejtes hűtő, televízió, háztartási gép).
Az elektronikai hulladékok elszállítása későbbi időpontban kerül meghirdetésre.
Kérjük, hogy a lomot csak a megadott időtartamon belül szállítsák az átvevőhelyre. Azt követően az átvevő helyen hulladék elhelyezésre nincs lehetőség.

Kérjük továbbá, hogy a lakóingatlanok előtt semmilyen lomot és hulladékot ne helyezzenek el, mert a szolgáltató nem szállítja el! A lomtalanítás feltétele a lakcímkártya felmutatása az önkormányzat által megbízott személyeknek vagy polgárőröknek.

Különösen indokolt esetben – idős, cselekvésében korlátozott - a rászorulók részére a polgárőrség segítséget ad a lomok szállítmányozásában. Ezt a szándékot legyenek szívesek jelezni önkormányzatunk igazgatásügyi előadójánál a 0699/533-550 telefonszámon.

Továbbá várjuk segítő személyek jelentkezését a szállítmányozási feladatokhoz.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy lakókörnyezetük és az egész Község tisztaságának megőrzése érdekében a felhívásban foglaltakat szíveskedjenek betartani!

Köszönjük, hogy együttműködésükkel segítik munkánkat!

STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi
és Hulladékgazdálkodási Nonprofit KftHozzászólások (csak regisztált tagok szólhatnak hozzá a hírhez):
Bejelentkezés
Felhasználói név
Jelszó

<<  2020. február   >>
H K Sz Cs P Sz V

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Hírlevél
Név
Email cím

Támogatott böngészôk: