A Random Image
SZKK_atadas
2013-06-11 07:30:32   ·   írta: Hollósi Gábor

Szóhoz sem jutok. Igazán impozáns lett a felújított épület és nagyon jó, hogy ennyi funkcióval szolgálja majd a lövőieket. Szebb és nagyobb, ráadásul tartalmasabb a központ, ez mindnyájunk számára nagy öröm – fogalmazta meg érzéseit a Kisalföldnek Varga Tiborné, vagy ahogy a településen ismerik, Babi néni. 
A nyugdíjas tanítónő is ott volt az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér ünnepélyes átadásán. Az elnevezés egy olyan központot takar, ahol helyet kap többek között a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat, a továbbképzésekre alkalmas tágas szobák, a könyvtár, az idősek klubja és az ifjúsági klub helyiségei, konditerem a megfelelő öltözőkkel és vizesblokkokkal, az udvaron pedig tágas és fedett közösségi tér szolgálja a közös ünnepeket. 

– Több mint ötvenhárommillió forintot nyertünk a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázatán. Az elnyert támogatást az önkormányzat még húszmillió forinttal kiegészítette – mondta el Balics János polgármester. A központ alagsorának felújításával 250 négyzetméteres közösségi tér is létrejött, s az épület számos eszközzel, bútorral egészült ki. 

– A fejlesztéssel a helyi civil szervezeteknek, a lakosoknak biztosítani tudjuk, hogy egy épületen és téren belül megfelelő feltételekkel, igényes környezetben megtalálhassák szabadidejük hasznos eltöltésére különböző programjainkat, szolgáltatásainkat – emelte ki Balics János.

forrás: kisalfold.hu

További képek hamarosan a galériában.

Hozzászólások (csak regisztált tagok szólhatnak hozzá a hírhez):
Bejelentkezés
Felhasználói név
Jelszó

<<  2020. február   >>
H K Sz Cs P Sz V

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Hírlevél
Név
Email cím

Támogatott böngészôk: